Курсове подготовка за IELTS

Защо курсове IELTS?

Ако вие имате планове да следвате, специализирате или да работите в англоезична страна, сигурно знаете, че едно от първите неща които ще бъдат изисквани от вас е един достатъчно висок резултат от теста IELTS. Резултатите от теста IELTS са обективен критерий за вашата способност да си служите с английски поставени в среда на native speakers. Повече информация за теста IELTS, както и някои наши учебни материали за самоподготовка можете да намерите на друго място в сайта, докато по-долу следва кратко представяне на курсовете за подготовка за IELTS предлагани от езикова школа Юропиън, София.

Какво представляват курсовете IELTS?

Курса цели да ви подготви да постигнете желания резултат от изпитния тест. Това става посредством следните форми на работа:

Освен усвояване на правилната стратегия за подготовка и полагане на теста IELTS, курсистите натрупват и системни познания в областта на лексиката и граматиката, развивайки същевременно и практически лингвистични умения - слухово възприемане, говорене, четене, писане.

За хора, които нямат възможност да посещават регулярни часове, или предпочитат преподавателя да работи само с тях, съществува възможност за индивидуално обучение в удобно за тях време.

За вас може би ще представлява интерес да разгледате и други страници от нашия сайт касаещи теста IELTS:

Ако считате страницата за полезна споделете я с приятели, подкрепете ни в социалните мрежи.

Second picture from the top down courtesy: Flickr