Разговорен английски

Защо курсове по разговорен английски?

Може би вие сте учили английски, наскоро или пък по-отдавна. Но как сте сега, извън стените на класната стая? Случва ли се, когато говорите английски да търсите в съзнанието си думи които знаете, но точно когато трябва да ги кажете ви убягват? А при слушане? Имате ли чувството, че слуха ви сякаш не възприема думи, които в текст не биха били проблем за вас? Ако отговора е о, да-ааа ..., не се отчайвайте. Това може да се преодолее с нашите курсове по разговорен английски (разговорни курсове).

Какво представляват курсовете по разговорен английски?

Тук ударението е върху изграждането и развиването на комуникативните умения. Обучението се води на базата на практически ситуации от реалния живот, като те не просто се изучават, а курсистите стават участници в съответната ситуация. Извършват се проигравания, отигравания, ролеви игри, групови дискусии, води се аудио и видеообучение. Целта е това което се преподава, още в час, под една или друга форма да премине активно през съзнанието на курсистите. Това е начина да се развият комуникативните умения.

Съдържание и формат на курса по разговорен английски

Курсът обхваща широк спектър от ситуации от ежедневието. Например:

По време на обучението ние обръщаме внимание и на някои неписани правила, какво е прието да се казва в дадени ситуации и с какви фрази. Всяка култура, всеки народ си има своите разбирания и често пъти те се разминават. За да имате успехи в англоезичните страни, хората там трябва да ви чувстват като един от тях. В противен случай не се учудвайте, ако е налице дистанция спрямо вас.

След завършване на пълния курс, съществува възможност да се продължи и с допълнителни часове, по желана от курсистите тематика.

Ако считате страницата за полезна споделете я с приятели, подкрепете ни в социалните мрежи.

Second picture from the top down courtesy: Flickr

нов курс
нов курс

Ако сайта е бил полезен за Вас, от тук можете да го споделите и подкрепите в социалните мрежи. Благодарим Ви!

намерете ни в Twitter
споделете сайта